Energiboost

Solen….. vilken boost!

Jag får superkrafter av solen, vill göra allt och det samtidigt helst, men förnuftet säger annat. Börjar dagen med en långpromenad, så härligt att äntligen få en promenad utan stark vind och nederbörd, man tackar!

Sen sätter den där energin igång……

….. nytt liv till pelargonerna kändes som lite prio faktiskt, de stackarna har levt på gammal urlakad jord, så det var dags att klippa och plantera om.

Nu har de fått de bästa förutsättningar till ett bättre och starkare liv, det känns bra!

Var smakar kaffet som bäst…. Jo, ute!!!!!

Hej för idag, ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: