Minns du Champagnebrusen!

Minns du….. Inläggen har blivit väldigt populära, ofta blir det ju lite av….. ja, just det, det eller den minns jag, det hade jag eller vi hemma eller i garderoben.

Alla har vi en minnesbank, och den är vår egen, vårt eget konto.Ingen annan bär på dina minnen, värt att tänka på och vårda, det jag minns är unikt för mig, ingen annan bär dem!

Jag har i hela mitt yrkesliv varit verksam i glas & porslinsbranchen, och på olika sidor, jag har sett en och annan trend komma och gå, tro mig!

Så idag minns jag……

……Champagnebrusen!

Minns du dem?

Slutet av 60 talet och början av 70 talet gjorde de sitt intåg i ALLA svenska hem, och jag menar alla!

De fanns i alla de olika former, storlekar, färger och kvaliteter.

Skulle man bli sugen på lite retro känsla i hemmet, kan man hitta en och annan på loppisar eller vintagebutiker, slå till om du hittar någon med ett riktigt bra pris, helt plötsligt ska alla ha dem igen, och då blir det dyrt det vet vi!

Minns ni dem, tror nog de allra flesta gör det!

En skön söndag önskar jag er , och jag är glad för att solen skiner från en klarblå himmel och att det är fastlagssöndagen, ingen dålig dag!

Ses!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: