Minns du?

Söndag igen, och dags för ett nytt….

….. Minns du?

Idag kommer en mode trend som ALLA tjejer bar på 70 talet, jag säger ALLA, gör jag tror verkligen att det var så, på 70 talet var det inget ovanligt att alla följde en speciell mode detalj. Bar man jeans så bar man LEE jeans ,allt annat var omöjligt, hade mamma varit i stan, knatat in på EPA och köpt ett par Wrangler, gud förbjude! Tur att det inte är så längre, det är helt ok att välja det man själv gillar helt enkelt, bra på alla sätt och vis!

Men vad är det då som var så hett på alla tjejer på 70 talet?

Jo….. de vita stretch stövlarna så klart!

Med eller utan snörning, hög eller låg klack!

Man kunde också ha svarta, men helst skulle de va vita, jag hade faktiskt både och. Tyvärr så har jag inte mina stövlar kvar, så ledsen för det, ibland är jag lite för snabb med att göra mig av med saker. Ska definitivt bli bättre på det, man kan ju bestämma sig för att spara något från varje år som man vet varit en trend eller bara så att spara det man verkligen gillar, trend eller inte!

Har ni något ni minns som ni vill tipsa om?

Ha en skön Söndag!

Ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: