Minns du?

Då var det redan dags för tredje gången då jag minns tillbaka på något som jag nog tror vi alla minns, eller iallafall hört talas om.

Högt och lågt, allt ifrån maträtter till mode, inredning, musik och allt du kan tänka dig!

Denna veckan blir det den här…. Minns du telefonkatalogen? Det är tjugo år sedan den försvann, jisses…. Tjugo år!

Känns som igår man satt och bläddrade i den, för att hitta rätt nummer till den man skulle ringa, sån otrolig utveckling från att slå ett nummer till familjens telefon till att alla har sitt egna nummer i sin egen telefon.

På gott och ont skulle jag säga…., på den tiden, låter, ju som man är hundra år typ, slog man en signal för att prata med någon i den familjens telefon, ofta svarade någon annan som levde i samma familj, man fick några ord med den personen också….Win – Win, det är något som vi helt tappar idag, tyvärr.

Jag gillar verkligen dagens teknik utveckling och försöker hänga med så gott det går, jag blir ju så klart omsprungen hela tiden, men försöka är gott nog.

Men ibland kan jag känna, att något missar vi i denna utvecklingen, värt att ägna en tanke åt!

Jag är utrustad med ett hyfsat bra sifferminne, minns de flesta bilnummer vi haft och många gamla telefonnummer, inget jag behöver idag så om jag kunde byta bort det mot något annat jag inte är lika bra på, så tas det tacksamt emot!

Ha en skön Söndag!

Ses imorgon, ny vecka!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Minns du?”

  1. Jaa så sant så sant , visst kommer man ihåg sina gamla kompisars telenr .
    Det tar ju onödig plats i hjärnan. 😂
    När annat nytt behöver platsen. 🤣😂
    Carina N 👏😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: