Skillnadens handelsträdgård

Sara Bäckmos senaste baby – en handelsträdgård.

En del människor hinner precis allt, maka,mamma till fyra barn, matte till en Kuling, journalist, författare, föreläsare,bloggare – en av nordens största faktiskt.

Och nu har hon tagit över Kalvsviks handelsträdgård, som ligger ett par mil utanför Växjö, en gammal anrik handelsträdgård.

Jag älskar att besöka handelsträdgårdar, när jag var barn besökte vi ibland en handelsträdgård på Teleborg i Växjö, det var där blommorna till hemmet inköptes, gåbortblomman, eller kransen till begravningen.

Älskar doften i ett växthus – jorden, värmen när solen strålar in genom glasen, de slitna jordgångarna, växter i långa rader. Mitt minne av svunna tider är också katterna som låg och myste i värmen, tjocka och goa!

Hantverket och känslan sitter i väggarna liksom, man vet när man stiger in genom dörren – här är allt på riktigt!

Här kommer nu en bildkavalkad från besöket, varsegoda!

Luktärter i långa banor

Hur ljuvliga!!!!

Färskare tulpaner kan man inte få!

Författare också, sa jag det?

Tack Sara för idag, kommer snart tillbaka!

Sa jag att det är öppet varje fredag! Varför inte ta med kaffekorgen!

Ses i morgon med Veckans Tips! Missa inte det!

Ha en skön torsdag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Skillnadens handelsträdgård”

  1. Hej igen Helene !
    Följer numera din blogg med spänning! Så rolig att följa dig varje dag med allt vad du hittar på att skriva om.
    Sara har jag både sett på tv och följer på Instagram. Håller med dig om att växthus miljö är något speciellt.
    Kram från Ingmarie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: