Lokalradion – Tulpanmassage

Visst är det kul när lokalradion plockar upp det man skrivit om……

….. och man kan inspirera stora tulpanodlare om vad man kan göra med en enkel tulpan.

Många än det också som kollat på mitt inlägg, men för er som inte sett det så kommer det här igen, favorit i repris helt enkelt.

Ha en fin lillelördag, ses!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: