Nordens Paris

En långhelg i Stockholm kan förutom efterlängtat umgänge med lilla familjen, också ibland innehålla någon form av kulturell verksamhet, är det inte shopping ( kulturell verksamhet ?) så kan det bli något spännande museibesök.

Så blev det denna gången, en utställning som jag längtat efter länge, allt annat än gamla gubbar i krigsmundering eller ett gäng gamla stenar med några tillhörande stenyxor, nä……

….. utan urläckra kreationer, allt från den lilla svarta till den strikta klassiska dräkten!

Nu ska jag fixa till alla bilder, så ska ni imorgon då se dem och också läsa om Nordens Paris, en fantastisk resa – NK,s franska dam skrädderi.

Bara få vara i det här fantastiska huset en halv dag, Nordiska Museet, på Djurgården, så otroligt vackert!

Det ska ni inte missa!

Ha en fin söndag, ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: