Kvistar

Här är en riktig kvistälskare, tycker det är så fint, och så kan man ju blanda med någon enstaka blomma, tulpan, ranunkel eller vad man vill, några kvistar och någon blomma så är det klart, billigt också så här i fattigmånaden!

Videkissar – vår så det förslår!

Rosenkvitten, ljuvliga

Eller vad tycker ni!

Lite körsbär

Spirea – underbara!

Blåbär i sin enkelhet, som de är eller med lite pärlhyacinter – då är det vårkänsla mitt i januari!

Kastanjer, så snygga, men klibbiga!

Sist min fina syrenhäck som är så fin, inte riktigt en häck men stora syrengrenar är det iallafall , såååå fina!

Onsdag, lillelördag, ha det så fint, ses i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: