Sköna Söndag

Lilla familjen, jag och maken befinner oss på lite både känd och okänd mark i helgen.

Vad jag nu kan säga är – Sverige är fantastiskt även en januarisöndag!

Ses i morgon, har ni lite tid över, och vem har inte det en söndag…..

….. så kolla gärna lite på veckan som har gått, recept, mode, tips och en tulpanskola!

Ses i morgon, ny vecka och nya möjligheter!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: