Tulpanmassage

Jodå, ni hörde rätt…..

….. och det är inte ett namn på ett ställe där man kan boka en välbehövlig massage, utan det är precis vad det låter – massage för tulpanerna!

Massage eller ” reflexing” som det också heter,ska man göra när blomman håller på att blomma över, vips så har man en ny blomma!

Man viker ut blommorna försiktigt så de inte bryts eller viks. Bäst att göra det är när tulpanerna är på väg att blomma över, nästan överblommade, men som sagt ta det försiktigt!

Vad tycker ni, visst är det ett bra sätt att förlänga den finfina buketten!

Väl värt att prova iallafall, nu när vi går in i bästa tulpantiden, med blommans alldeles egna dag på lördag, då blir det minsann en superbra tulpanskola här, med allt du behöver för att få dina tulpaner att leva längre, inget du vill missa!

Imorgon är det dags för årets första Helgens söta, en helt fantastisk citron / mandel kombo, mums!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: