Bästa vintersalladen

Perfekta dagar till att göra en sats smarrig vintersallad, en sån där som håller sig fint i kylen flera dagar, är enkel att göra med få ingredienser, supergod, passar till det mesta, och just det…. Billig också!

Det här behöver du

1 kilo vitkål

1 kilo morötter

1 purjolök

Rapsolja

Äppelcidervinäger

Socker, salt & peppar

Så här gör du:

Riv vitkålen fint, skala och riv morötterna, skölj och strimla purjolöken.

Koka 1 dl rapsolja, 1dl äppelcidervinäger, socker, salt och peppar.

Häll den heta lagen över grönsakerna, blanda, Klart!

Jag brukar nöja mig med en halv sats åt gången, så kan man testa något annat innan man gör en ny omgång!

Sa jag att den är väldigt nyttig också!!

Hej för idag, ses i morgon, då fortsätter lite tulpan tema , Spännande va!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: