Två och en halv meter vår

Jodå, ni läste rätt, för en vecka sedan tog jag in en ” syrenhäck”, nja, kanske inte en hel häck men en 2 1/2 meter gren iallafall, i hopp om att den skulle ge lite vårkänsla nu när julen är förbi, här går det snabbt, ut med julen och in med våren.

Trodde nog inte det skulle gå så bra och fort, här kommer lite bilder från veckans utveckling.

Nyinflyttade

Två dagar!

Fyra dagar!

En vecka!

Spännande se om det möjligen blir några blommor – tror nog inte det!

Ses i morgon, en fullspäckad vecka med recept, mode och tulpaner i långa banor, tulpanvaser, tulpanmassage och mycket mer, missa inte detta!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: