Veckans Tips!

Som ni kanske uppmärksammat, så byts ”Helgens söta” ut varannan vecka mot ” Veckans Tips”

Så idag är det startskottet för ” Veckans Tips”, ett tips som jag tycker är bra, inget vetenskapligt alls utan bara mitt tyckande. Ibland kanske ni tycker äsch det där var väl inget nytt, ibland kanske aha!!!

Det en tycker är ganska äsch, kan ju en annan tycka aha!

Nåväl, nog om det, jag tror och hoppas det blir bra!

Januari – årets fattigaste månad, och snart infaller årets fattigaste dag 24 januari.

Därför tänker jag att Veckans Tips kanske kan rädda fallet om inte helt, så lite iallafall.

Va…. Tänker ni???…..

……Matlådor , gör matlådor till lunchen, eller kanske middagen, vad vet jag!

Några makaroner över från igår, lite julskinka kvar, antingen åker det ner i lådan precis som det är, eller blandar man några ägg, mjölk, kryddor med strimlad julskinka och makaroner , vips in i ugnen, så har man en ny rätt av resterna, makaronipudding!

Lite råkostsallad på det så har du en perfekt lunch!

Om man räknar med en hundring för lunchen 5 dagar i veckan = 500.-, gånger 4 för en månad = 2000.-…. Ja ni fattar, snart har man en resa bokad!

Sen är det ju mysigt att sitta i lugn och ro på jobbet, (för er som fortfarande går till jobbet) och käka lunch med jobbarkompisar, kanske byta låda också…. Ett tips till!

Nästa vecka kommer här i mitt magasin ett super recept på vintersallad, håll koll på det!

Ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: