Vitt & Klart

Nu är man ju så trött på rött, iallafall jag, visst det har jag varit en tid nu, så nu är det verkligen hög tid att fixa till lite härhemma.

Kollade lite på vilka ljuslyktor jag skulle vilja ha nu, blev så sugen på vitt och klarglas. Finns många riktigt snygga…..

….. kolla här!

Skogsberg & Smart – så mycket supersnyggt!

Hurricane soda

Dessa då!!!!

Alldeles ny i vit, snyggare än snyggast!

Alla från Skogsberg & Smart, hur fina!!!! https://shop.skogsbergsmart.com/?gclid=EAIaIQobChMIjuuBjNeT9QIVRbrVCh1fzgC4EAAYASAAEgJecPD_BwE

Iittala – Kivi

Älskar Kivi serien, passar till vilket tillfälle som helst, perfekt! Så finns de ju i alla fina färger, bara att välja! https://www.iittala.com/sv-se

Plockade fram ett gäng som står i detta hemmet, Iittala, och Kosta i en salig röra!

Åsa Ingrossos är inte så dumma heller! https://majascottage.com/

Visst är det kul att kolla på lite nytt nu när julen så sakta ebbar ut för denna gången, tog faktiskt in en syren häck idag, nja, inte riktigt en hel häck men en 2 1/2 meters gren, superfint, tror nog inte den kommer att blomma, knoppar har den, men de slår nog inte ut, vi får se!

Ni lär säkert få följa projektet, spännande!

Ses i morgon, ny inspiration här i mitt magasin, kanske ett fräscht middagstips?

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: