Julgodis ✨✨

Nu är det mesta klart för att börja fira, godiset är på plats så…. nu är det jul!

Det äts inte så mycket julgodis i denna familjen, och jag har väl börjat förstå att det är ingen mening att göra sånt som ingen egentligen är så sugen på, göra för görandets skull, nä det finns inte längre.

Men några sorter blev det iallafall, nu får ni lite bilder på urvalet, varsegoda!

Två sorters fudge, mums!

Wienernougat

Så lite chokladbollar på begäran av de minsta i familjen, tror nog det slinker ner en och annan i de lite äldres magar också! Klassiker som alltid går hem!

Ha en fin Onsdag!

Ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: