Kakbak utan namn

Idag bakas det en ny sort, så pass ny att jag inte ens har något namn på den, får hitta på något!

Hur som helst så var de väldigt goda, söta, salta, sega, allt på samma gång! Det är väldigt roligt att baka något som är nytt, förväntningarna är oftast höga, inte alltid det blir lyckat, tro mig, fler än en gång som kakorna åkt i soptunnan! Man måste ju testa!

Du behöver:

60 gr kakao

180 gr socker

60 ml rapsolja

2 ägg

140 gr vetemjöl

1 tsk bakpulver

1 tsk salt

3 msk mandelsmör

Florsocker

Gör så här:

Blanda kakao, socker och olja, tillsätt äggen. I en annan bunke blandar du de torra ingredienserna,rör samman allt och blanda ner mandelsmöret.

Plasta in och låt stå kallt i kylen 2 timmar. Sätt ugnen på 180 grader och klä en plåt med bakplåtspapper.

Forma runda bollar,och lägg ner i en skål med florsocker. Placera dem på plåt och grädda i 10-12 minuter.

Låt svalna, smaka och njuuut!

Hoppas ni också gillar dem, kakan utan namn!

Imorgon planerar jag ett mycket viktigt inlägg här i mitt magasin, värt att kolla på!

Ses då!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: