Advent på torget ✨

Att ta sig en runda på torget så här i adventstider är fantastiskt, alla handlare som tidigt på morgonen packar upp sina fina växter och blommor, ofta närodlat, hållbart och i de allra bästa kvaliteter.

Ståtlig julgran placerad mitt på torget som vanligt, allt ska va som vanligt i adventstider.

Kan inte riktigt bestämma mig för vilka blommor som ska få följa med hem idag, finns ju en del att välja på, och alla lika fina!

Amaryllisar i långa banor!

Kransar och bockar i mängder.

Den här shoppingrundan krävde sitt elvakaffe minsann, med en ”köpekringla”, mums!

Och det här vad det som fick följa med hem idag, får ta mig en liten funderare på resten, beslutsångest…… inte jag inte!!!!

Ha en fin lillelördag! Ses i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: