Bullbak i värmen

Det är kanske inte det första man tänker på i värmen, att sätta igång med bullbak, men det är ju både kul och efterlängtat att få lite baksällskap.

Minsta prinsen som gärna hjälper till!

Baket blev mer än godkänt, och bullarna slank ner snabbt som attan, tror jag det, vem tackar nej till lite nybakade kanelbullar!

Ha en fin tisdag!

Ses!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: