Helgens söta – Pärontarte

Pärontarte med fikon, en favorit i repris, tänkte fler kanske vill få chansen att baka denna supersmarriga till helgen, lovar ni blir inte besvikna!

Blanda gärna vispad grädde med amarettolikör eller lite konjak, lyxigt och gott!

Ha en bra fredag!

Själv fortsätter jag helgen i semester känsla, sol, värme och familjehäng…..

…… blir lite EXPO besök också, sååå spännande, lovar att visa er!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: