Strandade förhandlingar…..

…… blir ju ofta det när barnbarnen är inblandade, av någon konstig anledning!

Denna gången gäller det adventskalender med ett paket varje dag , eller inte!

Jag tror nog ni redan förstått hur de förhandlingarna gick, jodå jag förlorade i första omgången kan jag säga, så det är bara till att ge sig ut på marknaden och leta efter något litet, hyfsat billigt och något som är kul längre än fem minuter.

Ja, ni hör ju, inte det lättaste, ganska lätt till en tjej på åtta, också till en liten dinosauriekille på fyra, men den där tioårige killen….. där blir det problem!

Jag tycker ju också det är kul så klart, mina egna barn har under sina barnaår haft sina fina broderade kalendrar upphängda med tjugofyra paket, syskonbarnen – tre stycken gånger tjugofyra, ni hör ju…. Blivit några paket under åren.

Sen kan man ju variera sig lite, gillar de där aktivitets grejerna, som man kan skriva ner på små lappar och slå in, ”hjälp mamma med disken idag” – ” hoppa på ett ben halva dagen”, finns hur mycket som helst, bara fantasin begränsar!

På senare år har Nisse också flyttat in, superkul ju…… grön mjölk till frukost, vad sägs om det Nissebuset?

Varför inte ett Nisse hus med balkong?

Tror nog jag satsar på detta med gungstol, det känns helt perfekt!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: