Poddar

Lyssnar ni på många poddar?

Jag gör det inte,tyvärr måste jag säga. Ibland blir jag inspirerad och tar tag i det, men så glömmer jag bort det, tänker ibland att nu ska jag verkligen lyssna på den eller den podden, låter så spännande. Ett perfekt sällskap på promenaden, och så lär man ju sig något också, två flugor….. ja, ni vet!

Nu har jag kollat vad och vilka jag skulle vilja lyssna på, finns så klart många fler som är både intressanta och kul, men här har ni dem jag ska ha i mina öron närmaste tiden….. varsegoda!

Den här börjar jag med, har hört mycket gott om den, en trädgårdsmästare och en nybörjare, kan inte bli bättre!

Mia Skäringers nya – Inte fånga dagen utan Skalla dagen, låter intressant!

Värvet – en klassiker

P3 Dokumentär, lärorikt!

Den här gillar jag säkert, intressant med ”Old case”!

Framgångspodden – Alexander Pärleros

Billgren och Wood, vill man ju inte missa!

Säker stil – det gillar jag!

Verkliga rättegångar, True Crime…. Spännande! Vem minns inte Mordet på Lisa Holm t.ex!

Så lite matsnack med de här båda, perfekt!

Som ni ser så blev det en salig samling eller röra om man hellre vill kalla urvalet det, jag tror iallafall det blir många härliga promenader tillsammans med detta gänget!

Ha en bra tisdag, ses!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: