Härliga Höstdagar!

Hösten är min absoluta favoritårstid, jag vet att många tycker det är konstigt – kyla, regn o rusk,mörker….. listan kan göras lång.

Alla årstider har ju sin charm så klart, men jag tror nog att vi alla har vår favorit!

Det är precis det jag gillar – det blir stilla liksom, allt återhämtar sig efter vår och sommar,så ger det tid till andra saker som man kanske prioriterar bort på de ljusa årstiderna, då mycket ska hinnas med och så allt som ” ska tas till vara på”, ljuset, värmen osv….. krypa upp i soffan med en kopp kaffe, en pläd och en bra bok klockan 3 på eftermiddagen,se en eftermiddagsfilm eller kanske göra som man gör med pelargonerna – krypa in i ett svalt rum över vintern, för att sen när ljuset och värmen kommer tillbaka – full med energi ta sig an vår och sommar!

Hur fina är inte de här fläderbären! Hela busken är precis full med de här svarta klasarna, så läckert!

Ha en skön söndag, så ses vi imorgon, ny vecka – nya tag och nya sidor i mitt magasin, missa inte det!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: