Radio Kronoberg

Se här, vilket finbesök jag fick idag, Daniel från radio Kronoberg, hörde av sig igår och ville träffa Mrs Sixty!

Det fick han ju så klart, sååå kul få prata lite om min blogg – mitt magasin Mrs Sixty!

Gå in på radio Kronoberg om ni vill höra mig berätta om hur jag tänker om bloggen!

Du kan också se inslaget på P4 Kronobergs instagram!

Tack och ha en fin fredag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

3 reaktioner till “Radio Kronoberg”

  1. Så kul Helen med Radio Kronoberg att du blev uppmärksammad 🌹. Måste vara kul. Har inte följt dig så mycket, men ska nu göra detta. Kan man få push up notiser när nya inlägg kommer . Annars är jag rädd för jag inte hänger med
    Lycka till med 500 nya / Bh Helen B

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: