Femhundra

Så här många inlägg har det blivit hittills i mitt magasin – Mrs Sixty!

Hur kul som helst…..

Sååå glad att så många följer, men det finns plats för många fler…… gillar ni magasinet, tipsa vänner, släkten, jobbarkompisar, ja, vilka som helst, helt enkelt!

Nu går jag för nästa 500, varje dag något nytt i magasinet!

Välkomna!

Ses i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

3 reaktioner till “Femhundra”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: