Helgens söta

Havreäppelkaka – favorit i repris!

Underbara äppeltider, så härligt med alla goda svenska äppelsorter som nu finns, man vill ju göra precis allt – äppelmos, marmelad, chutney, äppelkakor, ja, ni hör ju, så inspirerad att det får bli en äppelkaka denna helgen.

En sån där – enkel och snabb att fixa till när man blir sugen.

Servera med vaniljsås, råkräm eller varför inte creme fraiche blandat med grädde – fräscht!

Mm….. vad det doftar gott, äpple – kanel doften är oslagbar!

Ha en fin helg!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: