Vardagssoppa

Snabb Laxsoppa, en perfekt vardagssoppa – god, enkel att fixa till och så går det snabbt att få middagen klar, det gillar man ju!

Det här är ett sånt där gammalt recept som hängt med i den här familjen länge, sitter väl förankrat i min digra receptpärm, och plockas fram med jämna mellanrum.

Tror nog ni kan laga den här supersmarriga laxsoppan men hjälp av receptet ovan.

En knäcke macka funkar alltid, även till denna soppan!

Lycka Till!

Ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: