Cesars trädgård

För att återknyta till gårdagens inlägg här i magasinet, kommer här mitt andra besök för dagen, endast en halvtimmas resväg från Fiddekulla trädgård.

En liten tur genom ett fantastiskt vackert Småland,när det enligt mig är som allra bäst, långa vällagda stenmurar, djur i hagarna, små jordkällare med bevuxna tak, gamla, riktigt gamla apelträd med massor av små skröpliga äpple på.

Slingrig landsväg där den slitna asfalten blivit lagad fler än en gång.

Cesars trädgård – ett ställe fullt av krukor både för inne och utebruk, ingen behöver gå därifrån utan en kruka om man inte vill förstås.

De här nyponbuskarna kan man ju bara inte gå förbi, sååå vackra!

Till och med lite björnbär växte tillsammans med alla krukorna.

Halmkransar i alla de storlekar och modeller, bra att veta när julkransarna ska planeras och bindas.

Sån härlig dagstur som inte riktigt slutade här, men det får jag återkomma till!

Ha en fin måndag, ses!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: