Fiddekulla trädgård

Vad gjorde man innan man kunde åka på självplock av blommor, något annat förmodligen, men nu kan man besöka hur många självplock som helst, inte mig emot….. det finns bara ett problem, återkommer om det!

Ja, ni ser ju – Dahlior, zinnia, lejongap, solros, astrar…… hur mycket som helst – bästa godispåsen!

Så trevlig trädgård med lite av varje helt enkelt, prydligt och snyggt, väl värt ett besök i hjärtat av Småland.

Så var det då det där lilla problemet……

Kan ju inte hejda mig, vill ha ALLT.

Så där rök hela blomkontot för nästa månad, ha,ha.

Nu ska jag hem med min blomväska och fixa till några finfina buketter, men först ska jag besöka några fler fina entrepenörer, håll utkik kommer i veckan!

Ha en fin söndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: