Sommarpärlor del fyra

Redan 1 augusti, inte mig emot – älskar hösten, nu är den ju inte här ännu, men redan nu kan man ju känna en anings mer sensommar luft iallafall.

Och så är det ju kräftpremiär, nog lite olika tider för den där premiären, men i denna sjön är det idag.

Kräftfiske kommer det mer om när burarna är i sjön, vänta bara!

Sommarpärlor var det ju ……..

Ha en fin söndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Sommarpärlor del fyra”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: