Sommarpärlor del tre

Då var vi redan inne på del tre av mina sommarpärlor, lite bilder på det jag tycker är riktiga små pärlor…. Varsegoda!

Stenbrygga i ständig byggnation.

Vad är en sommar utan ett Gröna Lund besök…. Ingenting enligt mig, och nu äntligen är det möjligt igen.

Jodå, nya monster banan testades och fick med beröm godkänt.

Från det ena till det andra – bären ligger i startgroparna för att tas om hand, blåbär, klarbär och skogshallon.

Ha en skön sommarhelg!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: