Sommarpärlor del två

Här kommer ett nytt inlägg med mina sommarpärlor, från vårt vackra sommar Sverige, varsegoda!

Berömda Torekovs bryggan

Inga semesterfirare här inte!

Så lite idrott på det….. äntligen på plats till och med!

Fanny Roos, som vi håller tummarna för nu på OS!

Det var denna veckans pärlor, kommer nya nästa!

Ha en fin Söndag, här blir det födelsedagsfirande!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: