High Chaparral

Ett perfekt utflyktsmål med två killar i 10-12 års åldern, jag lovar!

Senast jag var här är nog 25 år sedan, när vi packade in ett gäng ungar i bilen och åkte hit, och det ser nästan likadant ut nu som då, iallafall som jag minns det, cowboy show, tågresa med banditer på spåret, hjulångare som förr i tiden, guldvasking och så ett galet ” pangande” från alla pickadoller med knallskott….. går åt några skott kan jag säga.

Bröderna Doulton

Jodå lite countrysång också att vila öronen på, efter allt pangande!

Prövade lyckan gjordes också…. Kan inte ha tur både i spel och kärlek sägs det!

Det här är ändå det som är allra roligast, spontanleken runt en papperskorg…. De kan hålla på hur länge som helst!

Snyggt skött på alla sätt, ingen trängsel, eller nästan iallafall….. vi kände oss helt trygga, till och med banditerna skötte sig och höll avstånd!

Tack för denna gången, ses om sådär 25 år igen!

Ses i morgon med något gott till middagen!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: