Fräsch Melonsallad

Oj, oj vad varmt vi har det, tror nog de flesta i riket känner av den här värmeböljan.

För min smak och säkert många med mig , så är det alldeles för varmt, som tur är finns det skugga och höga temperaturer i sjöarna, så svalka är vi inte utan, så ska vi väl inte klaga – helt plötsligt vräker regnet ner och temperaturen dalar, så sitter vi och klagar för det, nä, nu får vi bita ihop och njuta av sommaren.

En fräsch melonsallad är vad det bjuds på denna helgen, både friskt och nyttigt. Så är ju melonerna billiga och sortimentet stort, så passa på och melonfrossa!

Blanda honung med mynta och lime, ringla över frukten.

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: