Helgens söta

Mandelkaka med jordgubbar och apelsin

Mm, så gott, mandelkaka med jordgubbar och apelsin, går snabbt och lätt att baka, jag har alltid mandelmassa hemma, dels tycker jag det är gott med mandelmassa i bakverk, så kan man med lite riven sådan snabbt svänga ihop något sött och gott, perfekt ju!

Det här behöver du

Gör så här

Prova den här, ni kommer inte att bli besvikna!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: