Bullbak

Regnet strilar, eller öser ner är nog en mer korrekt beskrivning, perfekt dag för bullbak.

Älskar att baka bullar, bara doften av nybakade bullar är ju oslagbar, sen få provsmaka den där ljumma, mjuka bullen, det är nästintill magiskt!

Tyvärr så blir det inte så ofta det bakas bullar här, jag får nöja mig med en och maken äter kanske två, så åker de in i frysen och där glöms de bort, blir liksom inte det samma som nybakat.

Nåväl, nog om det….. idag bakas det bullar!

Sen är det den där ständiga frågan – kanel eller kardemumma????

Jag föredrar kardemumma, hela som jag krossar,men kanel funkar också om det kniper!

Ett sånt här recept som hängt med länge och som sitter i en av mina receptsamlingar. Tror det är Leilas recept, finns massor att välja ibland.Jag har dock bakat de här så många gånger så jag behöver inte läsa på längre.

Idag blev det penslade med ägg och pärlsocker, ibland blir det sockerlag och kardemummasocker

Ha en bra torsdag, imorgon är det fredag igen och något sött till helgen ska vi väl ha, nyfikna? Kolla imorgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: