Marängmuffins

Idag står det utflykt i almanackan, fikabröd bakat och korgen ska packas

Bakade lite supergoda marängmuffins med hallon, smarrigt till kaffet. Får bli lite extra gofika när utflykt nalkas.

Varsegoda, här får ni receptet, ett sånt där som hängt med i många år, men väl värt att plocka fram till sommarens fika.

Ha en fin måndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: