Tacksam

Jag har under våren varit i stort behov av medicinsk vård, den svenska vården, och så tacksam jag är över vad jag fått, och det nästan gratis!

Jag är ödmjuk över att jag kanske har haft tur, jag vet att alla inte blir lika väl omhändertagna som jag har blivit,men jag är övertygad om att alla inom vården försöker göra sitt allra bästa varje dag.

Den behandlingen jag har fått, och av den jag fått den, har jag ingenting,absolut ingenting att invända, min åkomma har tagits på största allvar, med allt vad det innebär av snabba beslut över åtgärder, och därefter medicinsk behandling med bästa tänkbara omsorg.

Personligt ansvar över vilken behandling som kan vara den bästa och effektivaste för mig, kanske lite ny och inte så beprövad, men väl värd att prova. Den som funderar ett varv till vad som kan vara bästa behandlingen för just mig och min åkomma, beställer hem det och prövar….det kallar jag engagemang, omsorg och ett stort intresse och ansvar i sin profession.

När samma person vid sjukdom, kontaktar sina kolleger och instruerar dem vid deras behandling av mig, då kan jag inte mer än att känna stor tacksamhet och lycka över att vår svenska vård och vårdpersonal är helt fantastisk!

Jag vet att personalen inom vården ofta går på knäna, och det kan ju så klart gå ut över patienterna, vet också att alla inte är på rätt plats här i livet, så är det inom alla yrken, det ställs oerhört stora krav på vårdpersonalen, och där får man inte ha en ” dålig” dag. Lönen till våra sjuksköterskor borde verkligen bli högre, de bär på ett stort ansvar, utan dem stannar vården!

Ta väl hand om vårdpersonalen, alla blir vi någon gång i livet sjuka och i behov av engagerade, ansvarstagande, kunniga, snälla, och omtänksamma människor som valt att i sitt yrke ta hand om oss när vi som bäst behöver det.

Jag har från dag ett känt mig trygg, omhändertagen, respekterad och proffesionellt behandlad av den allra bästa….

….. Tusen tack till vår svenska sjukvård, Unicare Växjö och världens bästa syster.

Nu är jag tack vare dig helt frisk igen, och jag är sååå tacksam!

Det enda tråkiga just nu är att jag inte får träffa ” min” syster,kommer sakna dig! Kanske får någon liten sticka i fingret i sommar som behöver lite omsorg!

Några väl tänkvärda ord, ta väl hand om dig!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: