Varm, lat Söndag

Inte många knop idag, tror inte vi nordbor är lämpade för denna värmen, tröttsamt om ni frågar mig, ska inte gnälla egentligen, helt plötsligt regnar det och är svinkallt, då gnäller vi för det, nä bara till att anpassa sig, hålla till i skuggan, dricka mycket och njuta!

Man kan ju krypa in under den här jasminbusken och bara njuta av den underbara doften.

Och äta jordgubbar……

Ha en skön söndag!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: