Helgens söta

Det är väl knappast någon som vill stå inne i köket en sån här dag, inte jag iallafall.

Men något gott efter maten vill vi ju ha, så lite färska, svenska jordgubbar är ju inte fel, gärna lite solvarma också, då smakar de ännu bättre.

Lite glass till är ju inte så dumt , hörde på radion i morse att man ska inte bara dricka vatten, man ska också få i sig salt och sött, när det är så här varmt som vi har det här i Småland, jo jag tackar!

Och så hejar vi på vårt svenska fotbollslag så klart, heja Sverige 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: