Bästa ” Korvmojen”

Eller korvkiosk, så kan det ju också kallas, de lyser lite med sin frånvaro de där vanliga,små, korvkioskerna, där man står utanför och beställer sin mosbricka med tillbehör, kokt eller grillad, smal eller tjock med eller utan senap och ketchup. Lingon, gurkmajjo eller bostongurka.

Jag har en riktig favorit ” moj”, med den klassiska menyn, allt som min mosbricka ska innehålla.

Leons i Norrköping, är ni i trakterna, googla Leons korvkiosk och ni får vägbeskrivning dit, lätt som en plätt!

Se där ja….. årets korvkiosk 2020, välförtjänt kan jag säga, kan bara önska lite hårdare grillade korvar!

Mat för en hel vecka…. Men så gott, en riktig mosbricka, supersmarrigt!

Ha en skön Söndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Bästa ” Korvmojen””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: