Sommarens nagellack

Såhär ser de lackfärgerna ut som just nu står i mitt badrumsskåp. Känns som det är dags att förnya det utbudet lite grann, fast jag gillar dessa färgerna, men något lite mer somrigt ska nog inköpas tror jag.

Har kollat lite på vad som erbjuds, en hel del kan jag säga.

Essie med denna fina ljusblå

Eller ljusrosa

Aprikos, snyggt!

HM grön

Eller varför inte gul

Rött, sommar och fräscht.

Gillar verkligen HM,s nagellack, lätt att applicera, torkar hyfsat snabbt, bred borste, och prisvärt!!!

Mavala

Mavala – mycket prisvärt lack, samt mindre flaska tycker jag är bra, då kan man köpa några stycken.

Sephora – ännu ett bra lack i små flaskor, massor av läckra färger. Denna mörkt gröna är en riktig favorit, supersnygg!

Dessa lack kan du köpa på bl.a Kicks, Åhléns, HM, och Sephora.

Ha en fin lillördag!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: