Zetas

Har ni tillfälle och är i huvudstaden, och om ni är lite intresserade av trädgård, växter och blommor, så kommer här ett tips – gör ett besök på Zetas trädgårdar, ni kommer inte bli besvikna, så mysigt, massor av växter, inspirerande på alla sätt helt enkelt.

Ja ni ser ju, ingen nybörjare precis!

Sa jag att de har massor av finfina krukor också?

Så klart en kardemummabulle fika i deras mysiga café, grattis till din dag idag kära bulle!

Full av inspiration och tusen funderingar, hur tusan får man växterna att blomma och växa så här? Kanske det inte finns några sniglar, harar, kaniner eller rådjur här???

Ses i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: