Söndagsupptäckt

Kallt och snålblåst i Småland denna Söndag, inget väder för långa uteaktiviteter, visst, jag vet….. det finns inget dåligt…..

……. dåliga kläder, men det ska va hyfsat skönt ändå tycker jag.

Gjorde iallafall en koll på våra glasrabarber som vi satte hinkar över för några veckor sedan, vet…. man ska inte tjuvkika men vem kan låta bli, och det har ju varit kallt och lite sol så inte hade jag någon förhoppning om att de vuxit till sig, men kolla…..

….. jodå de kämpar på, åh vad vi längtar tills vi kan ta några stjälkar!

Snabbt på med hinken igen, ingen mer tjuvkik på närmaste veckan iallafall!

En liten koll också på vad annat har för sig i naturen just nu, och vad hittade vi där????

De här små rackarna, som är så goda men också lite läskigt farliga, stenmurklorna – visst man kan förvälla många gånger, hälla bort vattnet osv. Men jag överlåter det till andra, jag vågar inte!

Man får bara betrakta dem där de står, fina är de iallafall, och ett litet vårtecken.

Tror jag sagt det innan, men påskliljor är inte min favoritblomma, men när man ser dem så här ute i det vilda, då mjuknar man allt lite – finaste påskliljeängen, med lökar på alla möjliga sorter och gamla som kommit från släktens gårdar, starka som förökar sig varje år, det kan man ju inte annat än gilla, eller hur!

Nu tar jag söndag, med andan i halsen inför en minst sagt viktig semifinal i hockey. 🧡💙

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: