Dahlior

Finns det något vackrare än de här Pompon dahliorna?

Nä….. tror faktiskt inte det, helt magiska och jag är störtförälskad!

Jag har gjort mina tappra försök att odla dem, med lite olika resultat,och det här att att få dem att övervintra, i källaren, på vinden, i ladugården , kan nog säga att det mesta testats men utfallet har det tyvärr blivit lite si och så med.

Men, skam den som ger sig!

Ikväll är det dessutom mitt favvoprogram på tv, Trädgårdstider, älskar det, Pernilla, Tareq, Malin och John – så mysiga!

Dessutom är det dahlior i fokus i kvällens avsnitt, säkert har de något supertips man kan ta del av.

Konstigt det där med hur man ändrar sig över tid – i yngre dagar tyckte jag dahlior var fula, trista och riktigt gammaldags!

Och idag har den blivit en riktig favorit,kanske också beror på att det kommit jättemånga nya sorter, och att intresset generellt också ökat,det gillar vi!

Med de här bilderna på de sötaste, sötaste tackar jag för idag!

Ha en fin lillelördag!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: