Längtan

Åh, vad jag längtar efter att sitta på trappan med en kaffe i handen, nosen mot solen, utan tjockjacka, vantar och mössa.

Den där första utekoppen, fortfarande liiite kyligt men ändå sol som värmer lite, finns väl knappast något folkslag i världen som är så tokigt förtjusta i den där första kaffeslurken, sittande mot väggen i lä, men ute!!!!

Så ska man ju också njuta av de här allra första, som trotsar både kyla, snö och vind, och bara dyker upp när man som mest behöver det.

Vad är bättre än de här små, små enstaka, innan hela marken är täckta av de underbara vita sipporna.

En liten vårlök som också är lite trotsig….. ska bara upp!

Eller den söta vintergäcken!

När vi här i Småland tittar ut idag känns den där efterlängtade kaffeslurken utomhus väldigt avlägsen….. fy attan, va kallt och blött, har vi inte snart gått igenom de där 3-4 bakslagen?

Nu får det vara nog…. det räcker nu… våren kom!!!!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: