Påskägg

Nu börjar det bli dags för att planera och köpa påskäggen som ska fyllas med godis eller vad man har lust att fylla dem med, visste ni att vi svenskar äter 7000 ton godis under påsken, 1,5 kilo per person….. helt galet ju!!!!

Nåväl, man gör ju som man vill, men inte får jag i mig 1,5 kilo godis under helgen iallafall, lite mer än vanligt blir det nog dock!

Här kommer några fina påskägg som ni kan stoppa smaskigheterna i , för något ägg måste vi ha, det hör ju till, eller hur?

Så fina plåtägg från Leilas generalstore, hittade många fina ägg där, så häng med!

Vad sägs om de här Fabergéäggen! Så superfina! https://leilasgeneralstore.com/

Indiska har också några finingar!

https://www.indiska.com/se

De här sockersöta hittade jag hos Sjölyckornas gårdsbutik, är de inte fina?

Men…. inga går upp emot de här, klassiska pappäggen med påskmotiv, finns på ICA, COOP eller i vilken mataffär som helst, älskar dem i alla olika motiv och storlekar!

Allt för idag, ha en skön Söndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: