Nu är jag tillbaka…..

……. och det är dags för ny inspiration i mitt magasin, som återigen kommer varje dag. Så jättekul att ni är så många som tittar in fastän inläggen senaste veckan har varit lite färre än vanligt, det gläder mig ska ni veta.

Tips, idéer, inspiration, recept, trender precis som det ska vara i ett magasin, tack för att ni så troget följer, jag hoppas ni fortsätter med det, och så klart får ni gärna tipsa alla andra ni tror skulle gilla mitt magasin.

Jag kickar igång med påskinspiration så klart, och varför inte med en hel massa krukor i alla de olika modeller som passar fint till påskens växter.

Varsegoda!

Hortus från Svenskt tenn, en favorit kan jag lova!

Finns i fler färger, här grön!

En solgul Svenskt tenn variant

Eller i härlig mossgrön, perfekt till påskens alla gula underbara!

Josef Frank, grön med guld https://www.svenskttenn.se/sv/

En älskad klassiker – Prins Eugen Valdemarsudde kruka, finns också i olika storlekar, alla lika användbara. https://www.waldemarsudde.se/

Bergs Potter – lika fina med gröna växter som med påsklökar!

Eller gröna, snygga! https://www.oscarclothilde.com/

Eller en svart med guld globe, läckert!

Här har vi en riktig trend kruka – Shellpot, hur läcker med vårens eller påskens alla blommor. https://www.nordicnest.se/

Eller varför inte bara använda fantasin och kolla lite vad som redan finns i skåpen, en glasskål t.ex, är helt övertygad om att du säkert kan hitta något snyggt, läckert, hemma som du kan göra ett kreativt arrangemang i , bara till att botanisera i blombutiken och låta fantasin flöda.

Lycka Till!

Ses i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv, 8,6 och 2 år. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s