Bästa boktipsen

Härlig Vår – Vinter Söndag, första söndagen i Mars – Vasaloppet, precis som det ska vara.

Men också en fundering på vad jag är sugen på att läsa, julklapps böckerna är utlästa, maken läser nog sådär två böcker i veckan, så nu är det verkligen dags för att göra en nyhets koll i bok affären och på nätet.

Och som vanligt har det kommit en hel del intressanta titlar och fler är på väg kan jag lova.

Här kommer ett gäng som jag eller vi är riktigt sugna på att sätta tänderna i, kolla!

Amerikansk jord av Jeanine Cummins är en oavbrutet spännande roman om hur långt vi är villiga att gå för att rädda dem vi älskar allra mest. En bok du aldrig glömmer!

Himlen ska gråta blod av Sigbjörn Mostue, hyllad norsk thrillerdebut.

Maken har inte kunnat släppa denna och tillbringat några vakna nätter, han tyckte den var sjukt spännande hela vägen – en variant av Hamilton böckerna.

Detta är författarens första bok, och den första i en serie om före detta elitsoldaten Even Stubberud. Boken är nominerad till det norska Riverton priset i kategorin Årets bästa kriminalroman, spännande!

Shuggie Bain av Douglas Stuart. Shuggie Bain är författarens debutroman och en berättelse om klass och stor kärlek. ” En debut som känns som ett mästerverk” skrev Washington Post, På önskelistan i detta hemmet!

Förintelsens barn av Margit Silberstein. En stark berättelse om två människospillror, författarens föräldrar som möts igen efter kriget, i Norrköping. Läs den!

Obehaget om kvällarna av Marieke Lucas Rijneveld. ” En av de bästa debutromaner jag nånsin läst, chockerande bra, en blivande klassiker ”- Max Porter. ”Här är debuten som lär bli nästa stora snackis”- Vi läser 1/21

En ensam plats – Kristina Sandberg. Det är vår 2016, och efter Augustpriset till romanen Liv till varje pris två år tidigare har Sandberg blivit en av landets mest efterfrågade författare. Vem har kunnat missa berättelsen om Maj och hennes man Tomas i böckerna Att föda ett barn och Liv till varje pris, två av hennes fantastiska romaner, har ni inte läst dem….. gör det!

Den här får vi dock vänta på ett litet tag, vecka 18 kommer den, längtar!

Ha en skön söndag, ses i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv, 8,6 och 2 år. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s