Vårens guld

Nässlor…..

Håller med….. det är galet, sista februari och vi kunde lätt plocka till varsin portion nässelsoppa som vi älskar.

Kanske inte så konstigt när himlen sett ut så här de senaste veckorna och dagstemperaturen legat över tio grader, helt underbart!

Där under löven och kvistarna gömmer de sig och växer lite för varje dag, lita på mig, jag har koll på dem!

Så…. nu vet jag vad jag ska göra framåt kvällen, och vad som ska serveras till middag idag!

Ha en skön söndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: