Nyttigt bak

Supernyttiga, superenkla att göra…..

Banancookies med havregryn

Något att knapra på till kaffet, ja, det vill jag gärna ha, och nu är det iallafall tillfälligt slut på de där supergoda semlorna som jag inte kan få nog av, de här små blir perfekta som ett nyttigare alternativ…..

…… lika goda, nja – inte riktigt kanske.

Superenkla receptet kommer här

Mosa två bananer, blanda med 1 msk kakao och 1 tsk bakpulver, tillsätt 3 1/2 dl havremjöl eller mixa 4 dl havregryn.

Rulla 15-16 bollar, lägg på plåt, platta till med en gaffel och grädda i 200 grader ca. 20 minuter.

Låt dem svalna på plåten.

Prova ni också!

Ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: